Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Etyeki konzultáció 2017

ekon

Gasztrosétány kivitelezők

gasztrosetany

Telekpályázat

 telekpalyazat

Programajánló

etyek ujhegy lakossagi forum A5

KEREKITO

Hatósági ellenőrzések

hatosagi ellenorzes

Influenza jelentés 03. 22.

Influenza

Etyeki vállalkozások

szaki

Hulladéknaptár 2017.

Zöld-hulladéknaptár 2017.

zoldhulladek

Kéményellenőrzés

kemeny

ASP

asp

Etyek térkép

map2

Könyvtár

Óvoda

ovi 160

Védőnő

logo vedono 160

Etyek hegyközség

Látogatottsági adatok

Látogatók 2007. május óta:
5244907

Oldalainkat olvassák:

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Névnap

etyeki piknik 2017 01

Európa Kávéház – márciusban az internetes vásárlásokról

Újabb előadással várja az érdeklődőket a Fejér Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ Európa Kávéháza.

2017. március 28-án kedden 16 óra 30 perctől ezúttal a Zserbó Kávéházban (Székesfehérvár, Kossuth utca 14.) hasznos fogyasztóvédelmi tudnivalókról lesz szó belföldi és határon átnyúló internetes vásárlásokhoz kapcsolódóan.

A szervezők és dr. Kriesch Attila a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – Európai Fogyasztói Központ főosztályvezetője szeretettel várja az eseményre a téma iránt érdeklődőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal

01  02

Március 27-én nem fogad ügyfeleket a földhivatal

Elkezdődtek a felújítások Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztályának épületében.

A járási hivatal tájékoztatása szerint a Székesfehérvár, Kégl György u. 1. szám alatt található ügyfélszolgálat 2017. március 27-én, hétfőn zárva tart, mivel ezen a napon közvetlenül az ügyféltérben végez munkát a kivitelező.

Fejér Megyei Kormányhivatal

FMKH 01  FMKH 02  FMKH 03

Sajtóközlemény

A megyében élőknek állít ki hatósági bizonyítványt a járási hivatal

A korábbi gyakorlattól eltérően megváltoztak a taj-kártya, EU-kártya, valamint a családok otthonteremtési kedvezményének, illetve otthonteremtési kamattámogatás (csok) igénybevételéhez szükséges hatósági bizonyítvány kiállítására vonatkozó illetékességi szabályok.

Tovább »

aramszunet 0406

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

Etyek Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a kizárólagos tulajdonában lévő Boti út 45.sz. alatti (733 hrsz.) ingatlant nyilvános árverésen kívánja értékesíteni.

Tovább » 

tuzgyujtasi tilalom0306
hirdetmeny altisk

P Á L Y Á Z A T

Etyek Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet önkormányzati főépítészi feladatok ellátásra.

Tovább »

H I R D E T M É N Y

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK KOMPLEX MÓDOSTÁSÁRÓL

Etyek Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 194/2016. (VI.16.) számú határozatában döntött Etyek településrendezési eszközeinek komplex módosításáról.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 37.§ (3) pontja szerinti előzetes tájékoztatás elérhető az önkormányzat honlapján is.

A településrendezési eszközök komplex módosításával kapcsolatban lakossági fórum kerül megtartása.

A lakossági fórum helye: MAGYAR-KÚT KÖNYVTÁR ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI INTÉZMÉNY

A lakossági fórum ideje: 2017. március 2. 17:00 óra

Tovább

Civil szervezet

Civil Szervezet Vezetője részére

A 20/2014,(VII. 21.) számú a civil szervezetek támogatási rendjéről szóló önkormányzati rendelet alapján a civil szervezetek a tavalyi évhez hasonlóan idén is pályázhatnak egyszeri támogatásra Etyek Nagyközség Önkormányzatánál.

Tovább »

ovoda

F E L H Í V Á S kötelező adatszolgáltatásra


Felhívjuk a Tisztelt Vállalkozások figyelmét, hogy a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely -üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm.rendelet 16.§.(1) bekezdése alapján, az egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató köteles az adott naptári évre vonatkozóan a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot szolgáltatni a fogadott vendégek száma, és a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák számára vonatkozóan.


Letölthető nyomtatvány »

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Közösségünk vezetőjeként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az utóbbi időben rendszeresen érkeznek hozzám olyan információk, hogy a faluban egyesek a saját kazánjukban, kályhájukban vagy az udvarukon égetik el a műanyag, gumi, régi bútor stb. hulladékukat, mely a levegővédelmi követelmények megsértéséhez kapcsolódó levegőtisztaság-védelmi bírsággal sújtandó cselekmény.

Tovább »

deponia1

Tájékoztató a szelektív gyűjtésről

A Depónia Nonprofit Kft. a házhoz menő szelektív gyűjtést az alábbiak szerint végzi az Önök településén. Tovább »

 

Hulladéknaptár 2017. Tovább »

  bursa2016

Etyek Nagyközség lakossági környezetének állapotáról szóló tájékoztató

A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. tv. előírja hogy a települési önkormányzat a környezet védelme érdekében elemzi, értékeli a környezet állapotát illetékességi területén, és arról szükség szerint, de legalább évente egyszer tájékoztatja a lakosságot. A jogszabályi előírásokra is figyelemmel a Tisztelt Képviselő-testület és a lakosság számára az alábbi tájékoztatást adom környezeti elemenként Etyek Nagyközség környezeti állapotáról.

Tovább »

pannonia szive nyitounnepseg 2Pannónia Szíve: turisztikai fejlesztések Fejér megyében

Útépítés, közműfejlesztés, igényes tájépítészeti megoldások, valamint Budapesttel és Béccsel is közvetlen kapcsolatot biztosító kerékpárút – ezek a legfontosabb elemei az etyeki Gasztrosétány nemrég elindult korszerűsítésének. A beruházás Fejér megye északi részének több települését összefogó Pannónia Szíve fejlesztési program első lépcsője.

Tovább »

Kedves etyeki Lakótársaim!

Etyek Nagyközség Önkormányzata korábban úgy döntött, hogy a Vörösmarty téren sportcsarnok építésére nyújt be pályázatot. A benyújtott terveket ezúton közzétesszük.

Garaguly Tibor

polgármester

Tervek »

Tisztelt Lakók!

Társaságunk végzi a Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács megbízásából az „Etyek, Gasztrosétány tervezése és kivitelezése” munkálatait.

Helyszíne: Etyek, Újhegyi utca

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az előkészületi munkálatokat 2016. október 5-től megkezdjük. Ez tartalmazza a kitűzési munkálatokat, közműfeltárásokat, valamint az ingatlanok állapotfelmérését. Fényképeket, illetve videofelvételeket is készítünk, így ha a munkálatok idején bármilyen kár történik, azt utólag egyértelműen igazolni lehet.

Előfordulhat, hogy az önök érdekeit szolgáló felmérés során a külső állapotfelvételeket belső felvételekkel is szükséges kiegészíteni, ezért kérjük lehetőség szerint az ingatlanra való bejutást biztosítani szíveskedjenek, természetesen előzetes időpont-egyeztetést követően.

A tényleges kivitelezési munkálatok megkezdéséről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

Az előkészítő munkálatokkal kapcsolatosan további felvilágosítást, információt Hered György főmérnök úr tud adni a 30/2976-102 mobilszámon munkaidőben.

Bármely felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre

Együttműködésüket köszönjük!

 

H Í R L E V É L

Tisztelt Munkáltató!

Jelen Hírlevél keretében két aktuális témára hívom fel szíves figyelmét.

  1. I.IDÉNYMUNKA vagy KÖZFOGLALKOZTATÁS?

A közfoglalkoztatás és az idénymunka munkaerő-piacra gyakorolt hatásával összefüggésben az alábbiakról tájékoztatom:

Tovább »

  tajekoztato gaz1
 

TÁJÉKOZTATÓ   A BICSKEI JÁRÁS TERÜLETÉN MŰKÖDŐ CSALÁD - ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONTRÓL

Elérhetőségei: Kapcsolat Központ 2060 Bicske, Ady Endre utca 1.

Telefon: 06 22 952-791

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Tovább »

(c) 2016 Etyek Nagyközség Honlapja
by InterProgNET