Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Telekpályázat

 telekpalyazat

Etyek jövője

etyek banner 160x300px

Falugazdász fogadóóra

Falugazdasz

Programajánló

Koruskoncert

KALAND Var

Signum koncert 2017.10

Etyeki konzultáció 2017. XI.

ekon

Gasztrosétány kivitelezők

gasztrosetany

Etyek fényei

 etyek fenyei

Hulladéknaptár 2017.

Hatósági ellenőrzések

hatosagi ellenorzes

Etyeki vállalkozások

szaki

Etyek térkép

map2

Látogatottsági adatok

Cikkmegtekintések találatai
5409289

Oldalainkat olvassák:

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

Névnap

Ma 2017. 10. 17, kedd, Hedvig napja van.
Holnap Lukács napja lesz.

PDF olvasó

reader windows

 zarlat
okmanyhivatal 2017

Tisztelt Etyekiek!
Október elsején egy sajnálatos lakástűz miatt otthontalanná vált az öreghegyi Báthori dűlőben húsz éve itt élő lakótársunk. A szomorú esemény kapcsán Hernyák Tamás kezdeményezésére sokan megmozdultak – segítséget ajánlottak az újjáépítéshez, berendezéshez, a mindennapi élet megkönnyítéséhez.

 

Az önkormányzat azonnali gyors segélyben részesítette Németh Lajost, a Segítő Kéz pedig év végéig szükséglakást biztosított részére. Köszönet mindenkinek a jó szándékért és az eddigi gyors segítségért!

 

Alapítványunk – a Kulturált, Egészséges Etyekért Közalapítvány – a család felhatalmazása és egyetértése alapján felvállalta, hogy koordinálja a segítségnyújtást. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot velük és minden lényeges előrelépésről tájékoztatjuk a segítőkész etyeki lakosokat.

 

Jelenleg a romok eltakarítása folyik, a statikusi szakvélemény ismeretében dől el, hogy felújítható, vagy újjáépítésre szorul az épület.
Alapítványunk – az Önök segítségével – szeretne hozzájárulni az újjáépítés költségeihez. Az adományokat „tűzkár” megjelöléssel fogadjuk számlaszámunkon: 12001008-00396329-00100009

 

Felmerülő kérdéseivel keressen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36-30-394-1095-ös telefonszámon.

 

Köszönettel: 
Vida János, az alapítvány kuratóriumi elnöke

M E G H Í V Ó
Etyek Nagyközség Önkormányzatának Településfejlesztési, Működtetési és Vagyongazdálkodási Bizottsága 2017. 10. 16. napján  17.00 órakor kezdődő ülésére.

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Kulturális, Sport, Szociális, És Egészségügyi Bizottsága 2017. 10. 17. napján 17:00 órakor kezdődő bizottsági nyílt ülésére.

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Etyek Nagyközség Önkormányzatának Pénzügyi, Ügyrendi, Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozatokat Vizsgáló Bizottsága 2017. 10. 18. napján 17:00 órakor kezdődő ülésére

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Etyek Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. 10. 19. napján 16:00-kor kezdődő nyílt ülésére.

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Az Etyeki Német Nemzetiségi Önkormányzat 2017. október 16. napján 15.00 órakor kezdődő nyílt ülésére

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Az Etyeki Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2017. október 18. napján 16.00 órakor kezdődő nyílt ülésére

Meghívó

Előterjesztések

zoldhulladek
tajekoztatas elektornikai hulladek

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Etyeki Lakosok!

2017-ben Magyarország immár második alkalommal vesz részt az Európai Központi Bank által szervezett nemzetközi „Miből élünk?” adatfelvételben, amely a háztartások életkörülményeinek feltárására irányul.

Részletek »

TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a hét folyamán az E.ON Energiaszolgáltató Kft. által megbízott GTS Investment Kft. munkatársai gallyazási munkálatokat végeznek a település egész területén.

Megértésüket köszönjük!

Garaguly Tibor

polgármester

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Bursa Hungarica

Etyek Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

felsőoktatási hallgatók számára a 2017/2018. tanév második és a 2018/2019. tanév első félévére vonatkozóan, összhangban 

Részletek »

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

P Á L Y Á Z  A T - Költségvetési ügyintéző

Etyeki Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Etyeki Polgármesteri Hivatal  Pénzügyi csoport Költségvetési ügyintéző munkakör betöltésére.

Részletek »

tuz

TÁJÉKOZTATÁS kerti hulladékok égetése

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy az Etyek Község Önkormányzata Képviselő-testület 12/2009. (VI.25.) számú rendelete alapján a kerti hulladékok égetése március 1. és április 30. közötti, valamint szeptember 1. és november 30. közötti időszakban, hétköznap hetente kétszer, keddi és pénteki napokon 9 és 18 óra közötti időszakban történhetett!

 

Hétvégén és ünnepnapokon az égetés szigorúan tilos!

Tisztelt etyeki lakosok!

 

Etyek Nagyközség Önkormányzata ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a finanszírozás változása miatt 2017. október 1. napjától a Biatorbágyi Egészségházban a járóbeteg-szakellátás kizárólag térítés ellenében vehető igénybe a nem biatorbágyi lakosok számára. Az etyeki lakosok a Bicskei Egészségügyi Központban természetesen továbbra is ingyenesen vehetik igénybe az ellátásokat.

Lehetőség lenne arra is, hogy Etyek a Biatorbágyi Egészségház területi ellátásához kerüljön át (ez esetben Biatorbágyon lenne térítésmentes, Bicskén nem). Etyek Nagyközség Önkormányzata a lakosság véleményének kikérésével megvizsgálja ennek lehetőségét is, így kérem, segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével! A kérdőívek visszaküldési határideje: 2017.november 13.!

Kérdőív letöltése »

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Etyek Nagyközség Önkormányzat kezelésében lévő útjainak téli síkosságmentesítési feladatainak ellátására

Etyek Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet Etyek Nagyközség Önkormányzat kezelésében lévő útjainak téli síkosságmentesítési feladatainak ellátására.

Részletek »

Felolvasólap »

 

A személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Kormányrendelet 2. § (2) bekezdése alapján a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában működő intézmény esetében az intézményi térítési díjat a hivatkozott kormányrendelet 1. számú melléklete szerinti intézmény esetében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság központi szerve, egyéb esetben a megyei, fővárosi kirendeltség állapítja meg.

Tovább »

F E L H Í V Á S kötelező adatszolgáltatásra


Felhívjuk a Tisztelt Vállalkozások figyelmét, hogy a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely -üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm.rendelet 16.§.(1) bekezdése alapján, az egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató köteles az adott naptári évre vonatkozóan a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot szolgáltatni a fogadott vendégek száma, és a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák számára vonatkozóan.


Letölthető nyomtatvány »

Etyek Nagyközség lakossági környezetének állapotáról szóló tájékoztató

A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. tv. előírja hogy a települési önkormányzat a környezet védelme érdekében elemzi, értékeli a környezet állapotát illetékességi területén, és arról szükség szerint, de legalább évente egyszer tájékoztatja a lakosságot. A jogszabályi előírásokra is figyelemmel a Tisztelt Képviselő-testület és a lakosság számára az alábbi tájékoztatást adom környezeti elemenként Etyek Nagyközség környezeti állapotáról.

Tovább »

pannonia szive nyitounnepseg 2Pannónia Szíve: turisztikai fejlesztések Fejér megyében

Útépítés, közműfejlesztés, igényes tájépítészeti megoldások, valamint Budapesttel és Béccsel is közvetlen kapcsolatot biztosító kerékpárút – ezek a legfontosabb elemei az etyeki Gasztrosétány nemrég elindult korszerűsítésének. A beruházás Fejér megye északi részének több települését összefogó Pannónia Szíve fejlesztési program első lépcsője.

Tovább »

(c) 2017 Etyek Nagyközség Honlapja