Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Etyeki konzultáció 2017. XI.

ekon

Telekpályázat

 telekpalyazat

Programajánló

Porlik mint a szikla

Signum koncert 2017.12.15

kerekito

Falugazdász fogadóóra

Falugazdasz

Influenza jelentés 12.06.

Influenza

Gasztrosétány kivitelezők

gasztrosetany

Etyek fényei

 etyek fenyei

Hulladéknaptár 2017.

Hatósági ellenőrzések

hatosagi ellenorzes

Etyeki vállalkozások

szaki

Etyek térkép

map2

Látogatottsági adatok

Cikkmegtekintések találatai
5465919

Oldalainkat olvassák:

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Névnap

Ma 2017. 12. 12, kedd, Gabriella napja van.
Holnap Luca napja lesz.

PDF olvasó

reader windows

M E G H Í V Ó

Etyek Nagyközség Önkormányzatának Pénzügyi, Ügyrendi, Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozatokat Vizsgáló Bizottsága 2017. 12. 06. napján 17:00 órakor kezdődő ülésére

Meghívó

Előterjesztések

M E G H Í V Ó

Etyek Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. 12. 07. napján 16:00-kor kezdődő nyílt ülésére.

Meghívó

Előterjesztések

ETYEK TA 1M E G H Í V Ó

Konzultáció Etyek településképi kézikönyvével kapcsolatban

Tisztelt Etyeki Lakosok, Vállalkozók!

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy elkészült Etyek Településarculati Kézikönyve és az ehhez kapcsolódó rendelet kidolgozása során az előzetese egyeztetési dokumentáció.

Tovább

Etyek településképi arculati kézikönyv letöltés

Tisztelt Etyeki Lakosok!

Etyek Nagyközséget az a megtiszteltetés érte, hogy elismerve a közelmúltban településünk lakosságát sújtotta megpróbáltatásokat és tragédiákat, egy új múzeumot, a Kitelepítettek Házát indíthatja el és működtetheti Önkormányzatunk az Óvoda utcában. Ennek létrejötte mindannyiunk közös ügye.

Tisztelt Polgárok!

Kérem Önöket, akiknek birtokában vannak olyan tárgyak, iratok, fotók, visszaemlékezések, amelyek családtagjaik elszenvedett sérelmeit bizonyítják, jutassák el jövendő múzeumunk számára. Ezzel szeretnénk mementót állítani egy felfoghatatlan korszak borzalmainak, hogy soha ne merüljenek feledésbe az igazságtalanul elszenvedett tettek, megaláztatások, hogy lehetővé tegyük ezzel minden nemzedéknek e vészkorszak megismerését.

Bővebb információt a  +36-30-971-1854-es telefonszámon nyújtunk.

Közreműködésüket előre is köszönöm!

Garaguly Tibor

polgármester

fak

Á L L Á S P Á L Y Á Z A T

Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Nefelejcs Német Nemzetiségi Óvoda  óvodavezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Részletek »

 zarlat

Tisztelt Etyekiek!
Október elsején egy sajnálatos lakástűz miatt otthontalanná vált az öreghegyi Báthori dűlőben húsz éve itt élő lakótársunk. A szomorú esemény kapcsán Hernyák Tamás kezdeményezésére sokan megmozdultak – segítséget ajánlottak az újjáépítéshez, berendezéshez, a mindennapi élet megkönnyítéséhez.

 

Az önkormányzat azonnali gyors segélyben részesítette Németh Lajost, a Segítő Kéz pedig év végéig szükséglakást biztosított részére. Köszönet mindenkinek a jó szándékért és az eddigi gyors segítségért!

 

Alapítványunk – a Kulturált, Egészséges Etyekért Közalapítvány – a család felhatalmazása és egyetértése alapján felvállalta, hogy koordinálja a segítségnyújtást. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot velük és minden lényeges előrelépésről tájékoztatjuk a segítőkész etyeki lakosokat.

 

Jelenleg a romok eltakarítása folyik, a statikusi szakvélemény ismeretében dől el, hogy felújítható, vagy újjáépítésre szorul az épület.
Alapítványunk – az Önök segítségével – szeretne hozzájárulni az újjáépítés költségeihez. Az adományokat „tűzkár” megjelöléssel fogadjuk számlaszámunkon: 12001008-00396329-00100009

 

Felmerülő kérdéseivel keressen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36-30-394-1095-ös telefonszámon.

 

Köszönettel: 
Vida János, az alapítvány kuratóriumi elnöke

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Etyeki Lakosok!

2017-ben Magyarország immár második alkalommal vesz részt az Európai Központi Bank által szervezett nemzetközi „Miből élünk?” adatfelvételben, amely a háztartások életkörülményeinek feltárására irányul.

Részletek »

tuz

TÁJÉKOZTATÁS kerti hulladékok égetése

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy az Etyek Község Önkormányzata Képviselő-testület 12/2009. (VI.25.) számú rendelete alapján a kerti hulladékok égetése március 1. és április 30. közötti, valamint szeptember 1. és november 30. közötti időszakban, hétköznap hetente kétszer, keddi és pénteki napokon 9 és 18 óra közötti időszakban történhetett!

 

Hétvégén és ünnepnapokon az égetés szigorúan tilos!

Tisztelt etyeki lakosok!

 

Etyek Nagyközség Önkormányzata ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a finanszírozás változása miatt 2017. október 1. napjától a Biatorbágyi Egészségházban a járóbeteg-szakellátás kizárólag térítés ellenében vehető igénybe a nem biatorbágyi lakosok számára. Az etyeki lakosok a Bicskei Egészségügyi Központban természetesen továbbra is ingyenesen vehetik igénybe az ellátásokat.

Lehetőség lenne arra is, hogy Etyek a Biatorbágyi Egészségház területi ellátásához kerüljön át (ez esetben Biatorbágyon lenne térítésmentes, Bicskén nem). Etyek Nagyközség Önkormányzata a lakosság véleményének kikérésével megvizsgálja ennek lehetőségét is, így kérem, segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével! A kérdőívek visszaküldési határideje: 2017.november 13.!

Kérdőív letöltése »

 

A személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII.29.) Kormányrendelet 2. § (2) bekezdése alapján a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában működő intézmény esetében az intézményi térítési díjat a hivatkozott kormányrendelet 1. számú melléklete szerinti intézmény esetében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság központi szerve, egyéb esetben a megyei, fővárosi kirendeltség állapítja meg.

Tovább »

F E L H Í V Á S kötelező adatszolgáltatásra


Felhívjuk a Tisztelt Vállalkozások figyelmét, hogy a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely -üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009.(X.20.) Korm.rendelet 16.§.(1) bekezdése alapján, az egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely-szolgáltató köteles az adott naptári évre vonatkozóan a tárgyévet követő év január hó 31. napjáig a jegyzőnek írásban adatot szolgáltatni a fogadott vendégek száma, és a vendégek által a szálláshelyen eltöltött éjszakák számára vonatkozóan.


Letölthető nyomtatvány »

Etyek Nagyközség lakossági környezetének állapotáról szóló tájékoztató

A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. tv. előírja hogy a települési önkormányzat a környezet védelme érdekében elemzi, értékeli a környezet állapotát illetékességi területén, és arról szükség szerint, de legalább évente egyszer tájékoztatja a lakosságot. A jogszabályi előírásokra is figyelemmel a Tisztelt Képviselő-testület és a lakosság számára az alábbi tájékoztatást adom környezeti elemenként Etyek Nagyközség környezeti állapotáról.

Tovább »

pannonia szive nyitounnepseg 2Pannónia Szíve: turisztikai fejlesztések Fejér megyében

Útépítés, közműfejlesztés, igényes tájépítészeti megoldások, valamint Budapesttel és Béccsel is közvetlen kapcsolatot biztosító kerékpárút – ezek a legfontosabb elemei az etyeki Gasztrosétány nemrég elindult korszerűsítésének. A beruházás Fejér megye északi részének több települését összefogó Pannónia Szíve fejlesztési program első lépcsője.

Tovább »

(c) 2017 Etyek Nagyközség Honlapja

Adatkezelési nyilatkozat