Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Telekpályázat

 telekpalyazat

Programajánló

Porlik mint a szikla

Signum koncert 2017.12.15

kerekito

Polgármesteri Hivatal
Etyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának
Szervezetérõl és Mûködésérõl


Szervezeti felépítés »

Ügyfélfogadás:  
Hétfõ 13-16-ig
Szerda 8-12-ig
  13-16.30-ig
Péntek 8-11:30-ig
Pénztár nyitva tartása: 
Hétfõ 13-16-ig
Péntek 08-11:30-ig
Cím:
2091 Etyek, Körpince köz 4.

Telefon:
+36-22-353-633
+36-22-353-698
Etyeki Polgármesteri Hivatal elérhetőségei (mellékek, e-mail címek)
  1. Garaguly Tibor Polgármester Polgármester - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

     

  2. dr. Ivanyik Andrea Jegyző - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

     

  3. Halász Mónika - Személyzeti és közfoglalkoztatási ügyintéző – 113 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Személyzeti ügyek

II) Közmunka program

II) Adóügyek

4. Önkormányzati igazgatási csoport

a) Dr. Révész Zoltán - Csoportvezető – 114 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Társulások

II) Szerződések

III) Nemzetiségek

IV) Intézmények

b) Bálványossy Orsolya - Településfejlesztési és üzemeltetési ügyintéző – 104 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 I) Pályázatok

II) Bérleti ügyek

III) Közterületi ügyek

IV) Közútkezelői engedélyek

V) Műszaki ügyek

VI) Ingatlan ügyek

VII) Rendezési terv

c) Tüskés Éva - Titkársági és Önkormányzati referens – 102 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Képviselőtestületi ügyek

II) Bizottsági ügyek

III) Kapcsolattartás

d) Sávai Andrásné - Anyakönyvvezető és igazgatási ügyintéző – 106 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Anyakönyvi ügyek

II) Általános info.

III) Népesség-nyilvántartás

e) Juranovics Eszter - Szociális ügyintéző - 108 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) BURSA ösztöndíj

II) Pénzbeli szoc. ellátások

III) Természetben nyújtott szoc. ellátás

f) Porkoláb Éva - Hatósági és hagyatéki ügyintéző – 108 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Hagyatéki ügyek

II) Hatósági ügyek

III) Működési engedélyek

g) Körmendi Sándorné - Titkársági és ügyviteli ügyintéző - 105 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Iktatás

II) Lakcímbejelentés

5. Pénzügyi csoport

a) Sávai Rita - Csoportvezető – 109 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Költségvetés

II) Pénzügyi beszámolók

b) Veres Ágnes - Költségvetési ügyintéző – 110 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) Lukács Éva - Költségvetési ügyintéző – 110 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Könyvelés

II) Adó- és értékbizonyítvány

III) Pénztáros

IV) Számlázás

d) Zsoldosné Miksán Katalin - Adóügyi ügyintéző – 113 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Adóigazolások

II) Adókivetés

6. Főépítész

a) Wittek Krisztina főépítész - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
(c) 2017 Etyek Nagyközség Honlapja

Adatkezelési nyilatkozat