Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Telekpályázat

 telekpalyazat

Falugazdász fogadóóra

Falugazdasz

Programajánló

Szureti felvonulas

Fozoverseny felhivas

Te szedd!

TeSzedd logo datum nelkul 300x250

 

Etyek fényei

 etyek fenyei

Polgármesteri Hivatal
Etyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának
Szervezetérõl és Mûködésérõl


Szervezeti felépítés »

Ügyfélfogadás:  
Hétfõ 13-16-ig
Szerda 8-12-ig
  13-16.30-ig
Péntek 8-11:30-ig
Pénztár nyitva tartása: 
Hétfõ 13-16-ig
Péntek 08-11:30-ig
Cím:
2091 Etyek, Körpince köz 4.

Telefon:
+36-22-353-633
+36-22-353-698
Etyeki Polgármesteri Hivatal elérhetőségei (mellékek, e-mail címek)
  1. Garaguly Tibor Polgármester Polgármester - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

     

  2. dr. Ivanyik Andrea Jegyző - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

     

  3. Halász Mónika - Személyzeti és közfoglalkoztatási ügyintéző – 113 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Személyzeti ügyek

II) Közmunka program

II) Adóügyek

4. Önkormányzati igazgatási csoport

a) Dr. Révész Zoltán - Csoportvezető – 114 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Társulások

II) Szerződések

III) Nemzetiségek

IV) Intézmények

b) Bálványossy Orsolya - Településfejlesztési és üzemeltetési ügyintéző – 104 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 I) Pályázatok

II) Bérleti ügyek

III) Közterületi ügyek

IV) Közútkezelői engedélyek

V) Műszaki ügyek

VI) Ingatlan ügyek

VII) Rendezési terv

c) Tüskés Éva - Titkársági és Önkormányzati referens – 102 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Képviselőtestületi ügyek

II) Bizottsági ügyek

III) Kapcsolattartás

d) Sávai Andrásné - Anyakönyvvezető és igazgatási ügyintéző – 106 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Anyakönyvi ügyek

II) Általános info.

III) Népesség-nyilvántartás

e) Juranovics Eszter - Szociális ügyintéző - 108 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) BURSA ösztöndíj

II) Pénzbeli szoc. ellátások

III) Természetben nyújtott szoc. ellátás

f) Porkoláb Éva - Hatósági és hagyatéki ügyintéző – 108 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Hagyatéki ügyek

II) Hatósági ügyek

III) Működési engedélyek

g) Körmendi Sándorné - Titkársági és ügyviteli ügyintéző - 105 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Iktatás

II) Lakcímbejelentés

5. Pénzügyi csoport

a) Sávai Rita - Csoportvezető – 109 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Költségvetés

II) Pénzügyi beszámolók

b) Veres Ágnes - Költségvetési ügyintéző – 110 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) Lukács Éva - Költségvetési ügyintéző – 110 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Könyvelés

II) Adó- és értékbizonyítvány

III) Pénztáros

IV) Számlázás

d) Zsoldosné Miksán Katalin - Adóügyi ügyintéző – 113 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I) Adóigazolások

II) Adókivetés

6. Főépítész

a) Wittek Krisztina főépítész - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
(c) 2017 Etyek Nagyközség Honlapja