JELENTKEZZEN SZÁMLÁLÓBIZTOSNAK!

Az Etyeki Polgármesteri Hivatal számlálóbiztosok jelentkezését várja a 2022. október-november hónapokban lebonyolítandó országos népszámlálásban való közreműködésre.

A jelentkezési határidő: 2022. augusztus 1.

számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, címek pontosítása és esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval.

A terepen történő adatgyűjtést a KSH által biztosított, védett elektronikai eszközzel (tablet) kell végrehajtani október 17-november 20. között.

A számlálóbiztosok kiválasztása a helyi népszámlálási felelős (jegyző) feladata. A számlálóbiztosi feladatok ellátására a kiválasztást követően elektronikus oktatási rendszerben (e-learning) történő egyéni felkészülést követően, sikeres vizsga letétele után köthető szerződés.

A számlálóbiztosnak legalább középfokú végzettséggelhelyismerettel, magabiztos számítógépes ismerettel kell rendelkeznie, emellett megfelelő fizikai erőnlét, jó fellépés, beszédkészség és kapcsolatteremtő képesség is szükséges a feladat elvégzéséhez.

A számlálóbiztosi feladatra jelentkezőnek a felkészüléshez saját eszköz (PC, laptop, tablet stb.) és internet elérhetőség szükséges, a folyamatos kapcsolattartáshoz pedig mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.

A számlálóbiztosok díjazásban részesülnek. A 362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján:

  • címellenőrzés: 240 Ft/cím
  • lakások, lakóegységek összeírása: 300 Ft/cím
  • személyek összeírása: 525 Ft/személy

Amennyiben számlálóbiztosnak szeretne jelentkezni és a feltételeknek is megfelel, kérem, hogy a www.webetyek.hu honlapon vagy a Polgármesteri Hivatalban elérhető jelentkezési lapot kitöltve, aláírva, beszkennelve küldje meg a titkarsag@etyek.hu címre, vagy postai úton az Etyeki Polgármesteri Hivatal 2091 Etyek, Körpince köz 4. címre, de beadhatja személyesen is ügyfélfogadási időben.

Ha kérdése van a számlálóbiztosi jelentkezéssel vagy a népszámlálással kapcsolatban, azt felteheti a titkarsag@etyek.hu e-mail címen, vagy a 06 22 353 633/112 mellék telefonszámon.

A képzési kötelezettséggel kapcsolatosan további tájékoztatás

https://www.ksh.hu/szamlalobiztostoborzas_elozetes_felkeszules honlapon érhető el.

 

 

Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet

jegyző

 

Image: 
CsatolmányMéret
PDF ikon Jelentkezési lap403.28 KB
Category: 
Layout Mode: 
With Sidebar