Tájékoztató könyvtár nyitvatartás

Kedves Könyvtárlátogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 193/2022. (X.10.) határozata alapján a Magyar-kút Könyvtár és Művelődési Ház könyvtári és közművelődési tevékenységét energiatakarékossági okokból 2022. november 7-től a Látogatóközpontban működteti. A könyvtár nyitvatartási ideje nem módosul.

Ennek ismeretében kérjük, hogy amennyiben lehetséges, előzetesen szíveskedjenek telefonon,
e-mailben, vagy Fb Messengeren könyvkölcsönzési igényeiket leadni, amelyek átszállítást és értesítést követően a Látogatóközpontban átvehetők. Természetesen kéréseiket személyesen is fogadjuk,  ekkor azonban a könyvátadás egy megbeszélt időpontban realizálódik. A lejárt könyvkölcsönzések szintén a Látogatóközpontban adhatók le. Azon olvasóink számára, akik személyesen szeretnék a polcokról kiválasztani az új olvasmányaikat, ezt napi egy órában, úgynevezett „kabátos kölcsönzés” formájában megtehetik. Erre minden nap utolsó nyitvatartási órájában lesz lehetőség:

 

Kedd: 16-17 óráig

Szerda: 15-16 óráig

Csütörtök: 16-17 óráig

Péntek: 17-18 óráig

 

Könyvválasztáshoz bátran használják online katalógusunkat, amely a http://0620.netlib.hu/katalogus honlapon érhető el. A honlapon egyszerű kereséssel, vagy a „Részletes keresési beállítások” bepipálásával számos könyvadatra lehet szűrni az állományunkban. Ha megtalálták a keresett könyvet, a borító képe melletti zöld nyílra kattintva a legördülő sáv mutatja a mű bibliográfiai adatait. A példány darabszámára kattintva pedig státuszinformációt kapnak arról, hogy az adott mű szabad-e, vagy pedig kölcsönzésben van:

 

Folyóirat kínálatunk a Látogatóközpontban lesz elérhető.

Köszönjük megértésüket! Mindenkinek jó egészséget és sok olvasással töltött kikapcsolódást kívánunk!

 

Magyar-kút Könyvtár és Művelődési Ház munkatársai

 

 

Image: 
TÁJÉKOZTATÓ KÖNYVTÁR NYITVATARTÁS
Category: 
Layout Mode: 
With Sidebar