Blogok

Pályázati felhívás Bursa Hungarica

 
Etyek Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (111.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok és felsőoktatási hallgatók számára.
Tovább

Gyümölcsfa telepítés

Etyek Nagyközség Önkormányzata a korábbi éveknek megfelelően gyümölcsfákat oszt ki térítésmentesen az etyeki lakosok részére.

Tovább

Tájékoztató a KATA szabályok változásáról

Az alábbiakban tájékoztatjuk a kisadózó vállalkozások tételes adójának szabályozásában bekövetkező változásnak a helyi iparűzési adózást érintő következményeiről, ill. a bejelentési-, bevallási kötelezettséggel kapcsolatos tudnivalókról.

 

Tovább

Hatósági kérelm a családi fogyasztói közösségekre

A családi fogyasztói közösségekre, valamint a családi otthonteremtési kedvezményből megvalósuló tetőtérbeépítésekre vonatkozó kedvezmények bevezetése érdekében az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások meghatározásáról szóló 259/2022. (VII. 21.) Korm.

Tovább

FELHÍVÁS parlagfű

Tisztelt Etyeki Ingatlantulajdonosok!

Etyek Nagyközség Önkormányzata felhívja a Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a földhasználó köteles az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.

Tovább

ÉRTESÍTÉS - gallyazás

E.on Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt által megbízott Bakonyi Fakitermelő Bt értesíti a tisztelt etyeki lakosokat, hogy Etyek Nagyközség határában található nagyfeszültségű hálózatokon gallyazás és nyiladéktisztítási munkálatokat végeznek.

Tovább

Pályázat - településfejlesztési - és üzemeltetési ügyintéző

Az Etyeki Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet településfejlesztési - és üzemeltetési ügyintézői munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: Határozatlan idejű

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Tovább

Feleljünk egymásért!

 

 

Tovább

Álláshirdetés - Könyvtár

Magyar-kút Könyvtár és Művelődési Ház állást hirdet Magyar-kút Könyvtár és Művelődési Ház Könyvtáros munkakör ellátására.

Munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű munkaviszony.

Munkakör megnevezése: Könyvtáros

Tovább

MEGHÍVÓ Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete alakuló ülésére

Tovább

Oldalak