adminapa blogja

Etyek Veled Kerek

Tovább

five live acapella együttes koncertje

Tovább

Etyeki Advent

Tovább

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS „FEJÉR TERMÉK” ELISMERÉS ELNYERÉSÉRE 2023

A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék" elismerés elnyerésére pályázatot hirdet.

Tovább

Ügyfélfogadási rend változása

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 192/2022. (X.10.) határozata értelmében 2022. november 1. napjától az Etyeki Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik:

Ügyfélfogadás:

Tovább

Tájékoztató könyvtár nyitvatartás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Etyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 193/2022. (X.10.) határozata alapján a Magyar-kút Könyvtár és Művelődési Ház könyvtári és közművelődési tevékenységét energiatakarékossági okokból 2022. november 7-től a Látogatóközpontban működteti. A könyvtár nyitvatartási ideje nem módosul.

Tovább

Tűzifaprogram

Magyarország Kormánya az idei télre a tűzifával még nem rendelkező magyar családok ellátása és a lakossági igények kiszolgálása érdekében tűzifaprogramot indított. 

Tovább

Pályázati felhívás Bursa Hungarica

 
Etyek Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (111.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok és felsőoktatási hallgatók számára.
Tovább

Tájékoztató a KATA szabályok változásáról

Az alábbiakban tájékoztatjuk a kisadózó vállalkozások tételes adójának szabályozásában bekövetkező változásnak a helyi iparűzési adózást érintő következményeiről, ill. a bejelentési-, bevallási kötelezettséggel kapcsolatos tudnivalókról.

 

Tovább

Hatósági kérelm a családi fogyasztói közösségekre

A családi fogyasztói közösségekre, valamint a családi otthonteremtési kedvezményből megvalósuló tetőtérbeépítésekre vonatkozó kedvezmények bevezetése érdekében az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások meghatározásáról szóló 259/2022. (VII. 21.) Korm.

Tovább

Oldalak